Зодиакални знаци

♈ Овен

Хората, родени под този знак, обикновено са с необикновен характер, притежават забележителна напредничавост и блясък на ума. Ако сте загубили доверието им, почти невъзмножно е да си го възвърнете. Те са блестящи хора на бизнеса.Чувството на контрол върху тях ги кара да губят всякакъв интерес на момента, но пък имат силно желание за ръководство и командване. притежават учудващо остроумие и проницателен ум и винаги имат готов отговор. Винаги са готови да дадат съвет, утеха и да намерян изход от безизходно положение. Импулсивни и щедри са.

♉ Телец

Телецът е упорит и твърдоглав. Издръжливи и самоуверени, телците търпеливо чакат да оберат плодовете на своята работа. Под този зодиакален знак се раждат най-волевите хора. Обичат собствеността и материалното обезпечаване. Не се поддават лесно на нововъведения. Фанатични защитници на това, в което вярват. Много са предпазливи в избора на приятели, но въпреки това, често грешат. С любов и приятелство човек лесно може да ги спечели. Телецът е спокоен, търпелин и резервиран, понякога бавно се приспособява. След като си начертае един обект, преследва целта си докрай. За да даде максимум от себе си, той има нужда да бъде окуражен, стимулиран и материално заинтересован.

♊ Близнаци

Родените под този знак са безкористни, жертвоготовни, лесно афектиращи се, силно впечатлителни, с голямо въображение. Лесно преминават от едно занимание към друго и успяват бързо да се приспосоят към него. Те са нетърпеливи и склонни към спорове и критика. Не обичат самотата. Склонни са да пренебрегнат общоприетото и обичайното. Сръчни са и влюбени в красотата. Двойнствеността на тяхното естество се изразява в противоречиви наклонности и желание, в безпокойство, несигурност и недоволство. Търсят истината и са вещи в откриването на всестранна информация. Те са изключително остроумни и добри събеседници.

♋ Рак

Родените под този знак са носители на своенравие, любопитство, привързаност към живота. Имат силно чувство към семейството и копнеж към уютен дом. Грижливи и внимателни към близките си са. Често клонят към консерватизъм. Умеят да обичат много силно и когато се привържат към нещо, то е за цял живот. Могат обаче да бъдат и много жестоки врагове. Дълго заобикалят пречките вместо да се борят с тях. Лесно живеят със спомена за миналото. Страхуват се от насмешка или неудобрение. Слабостта им към вниманието е толкова голяма, че без никакъв повод те се считат пренебрегнати и обидени.

♌ Лъв

Хора на авторитета. Смели, жизнеспособни, верни и честни. Забележителни оратори. Напълно убедени в своите възгледи, те не търпят възражения. В момент на гняв са способни да извършат неща, за които после съжаляват. Имат стремеж към външно богадство, блясък и слава. Имат вяра в себе си и съомяват да вървят напред. Изключително романтични, идеалисти, амбициозни, влюбени в себе си. Отлични педагози за своите деца. Винаги готови да защитят тези, които обичат.

♍ Дева

Девите се ръководят от разума, а не от сърцето. Притежават интелект, който произлиза по-скоро от опита, отколкото от възпитанието. Действат винаги с ясното съзнание за това, което вършат. Много критични, грижливи и предпазливи. Всичко подлагат на изследване, проверка и обсъждане. Понякога обаче стават егоисти. Възмущават се от грешките на другите, а своите не виждат. Мнението им за другите е обикновено по-отрицателно отколкото е необходимо. Раздвояват се и се загубват в малките неща. Личността на девите е доста резервирана. Те отдават прекалено внимание на детайлите и аналитичният им ум ги забавя. Търсят съвършенство във всичко, което вършат и отдават много повече време, отколкото трябва за изпълнението. Държат на реномето си и ревниво го пазят.

♎ Везни

Везните имат силно чувство за справедливост. Не обичат раздорите и търсят начини да изглаждат недоразуменията. Отличават се със силата на сравненията. Те са жизнерадостни, шеговити, весели и това ги прави желани навсякъде. Обичат гости и създават една приятна, топла атмосфера, боят се от самотата, търсят обществото и са заобиколени от много приятели. Силно чувствителни, понякога изпадат в меланхолия. Обичат културните удоволствия, театъра, отбраното общество, сред което забравят своите неприятности. Представителите на тази зодия винаги привличат многобройни последователи и почитатели.

♏ Скорпион

Представителите на тази зодия изглежда са предопределени да издържат големи превратности на събдата, произтичащи от тяхната прекомерна амбиция и неизчерпаема енергия. Тези хора обичат да преодоляват трудностите. Имат усет към изкуствата. Притежават удивителна способност да се самоконтролират. Спокойствието, самоопределеността и строгостта на характера им пракичести ги правят понякога да изглеждат безчувствени, но фактически те са измежду най-сърдечните и състрадателни хора в света. Притежават твърде оригинални и артистични вкусове и имат слабост да са заобиколени от лукс. Имат изящен вкус при избор на дрехи и всичко, което купуват.

♐ Стрелец

Личността на стрелците се изразява в спокойно държание, още повече, че знаят как да скрият, в дъното на душата си, грижи и безпокойства. Понякога са безгрижни и не мислят за утрешния ден като се впускат в опасни приключения. Придържат се стриктно към собствената си работа и най-остро реагират на външно вмешателство, дори на малките забележки по техен адрес. Най-забележителната им черта е спосбността им да се съсредоточават. Стрелците се стремят да превърнат на практика своите идеали. Те са чудесни по характер, когато им се даде свобода. Те знаят, че бъдещето е много по-добро от всяко минало.

♑ Козирог

Козирогът е носител на честолюбие, на желание за напредък и издигане. Хората родени под този знак са способни на упорит труд, усърдни и много изобретателни, неуморими и съсредоточени, не обичат да разпиляват времето си. Желаят да завоюват нещо голямо в живота. Безпристрастни, справедливи и достойни за доверие. Преценят другите строго, не прощават лесно. Те са практични и устойчиви. Тръгнат ли веднъж по един път, го извървяват до край. Често стават изключително строги и взискателни работодатели. Когато остареят остават млади по дух, а в младостта си имат мъдростта на възрастните. Като врагове са непобедими, а като приятели - лоялни до край.

♒ Водолей

Личността на водолеите притежава способности, които им помагат да анализират напълно нещата и да извлекат от тях полезни знания. Гъвкавостта на ума им ги прави много общителни и улеснява приятелските им връзка. Те са решителни, упорити и често спорят. Способни са към по-задълбочено знание. Те са хора с много и често гениални идеи, техният поглед обхваща добре както миналото, така и бъдещето. Идеалисти и ексцентрични, фантазьори и разсеяни. Волята им е твърда, но понякокга дейтват необмислено. Имат дарбата да разбират хората, да им внушават доверие.

♓ Риби

22.975 ms. | 4.00 MB
Приемате ли използването на бисквитки за целите на Google Analytics & Facebook pixel? Прочети повече